dijous, 3 de març del 2011

Definits els quarts de l'Eurolloga: s'acosta el Sant Jordi

El Regal Barça ja sap el rival que l'esperarà  als quarts de final de l'Eurolliga abans de poder arribar a la Final Four del Sant Jordi. Serà el Panathinaikos grec d'Obradovic que ha superat l'Unicaja de Màlaga, ja eliminat, a domicili. El duel ibèric el disputaran el Reial Madrid i el Power Electrònics València. El Baskonia s'enfrontarà al Maccabi.



El Barça va passar per un pur tràmit al palau i va superar amb claredat al Union Olimpija per 76 a 58. L'equip de Xavi Pascual, sense Navarro al parquet, no va oferir ni de bon tros la seva millor cara i el partit va tenir fases ensopides. L'entrenador català, però, conscient de la importància d'acabar amb bon peu el Top16, demanava més intensitat als seus jugadors. Els punts van repartir-se. Entre Lakovic i Ingles, jugadors que han estat qüestionats últimament, l'un pels seus escassos minuts en els darrers partits (especialment a  la Copa del Rei), i l'altre pel seu mal començament amb la samarreta blaugrana, van sumar 22 punts, destacant el 4 de 5 en llançaments triples del primer.

Les distàncies a l'electrònic mai van disparar-se fins a l'últim quart, on els blaugranes van acabar agafant un còmode avantatge i acaben així, invictes en el Top16.


Al F.C. Barcelona l'esperarà a quarts el Panathinaikos d'Obradovic, que va aconseguir endur-se la victòria de Màlaga davant l'Unicaja. L'equip malagueny, segueix en caiguda lliure després de quedar eliminat de la competició europea i acumular mals resultats a la lliga ACB.

Del conjunt grec, el més destacat va ser el sempre perillós Diamantidis, que va fondre, amb l'ajuda de Batiste, Nicholas, Fotsis i més, l'equip del Martín Carpena.

El morbo peninsular, però, es centrarà en el dual que enfrontarà el Madrid i el València, que finalment ha aconseguit el bitllet per seguir competint a Europa. L'equip valencià, després de complicar-se el pas fa dues jornades, ha aconseguit guanyar els dos darrers partits del seu grup, l'últim contra el Fenerbahce Ulker per 82 a 68. L'equip de l'ex entrenador del València, Spaija, va posar les coses molt complicades als de Pesic, que fins als darrers minuts no van acabar sentenciant gràcies a l'encert de Rafa Martínez, que amb dos triples, sentenciava el mach.

Pel que fa al Madrid, va perdre per un escandalós 77-95 a la Caja Mágica contra el Montepaschi de Sienna. El conjunt blanc, però, ja estava classificat abans de jugar. Tot i així, Messina mostrava un rostre de clara desesperació per un joc i uns jugadors, que el galardonat entrenador, no sap engrenar. La derrota a la Copa contra el màxim rival (Barça), pot estar donant els seus fruits.


Finalment, els altres duels de quarts els disputaran el mateix Montepasch vs l'Olymipakos i el Caja Laboral Baskonia vs Maccabbi Electra de Tel Abib. El conjunt basc va aconseguir, també, una soferta victòria que li va donar el dret a passar de ronda, després de guanyar a la pista del Lietuvos Rytas per 68-77. A destacar, la gran aportació dels jugadors titulars bascos comandats per un gran San Emeterio.


 Resultats 6è partit Top16:

TOP 16, Game 6

Resultats

Efes Pilsen vs. Partizan mt:s

Reial Madrid vs. Montepaschi

Power E. Valencia vs. FB Ulker

Olympiacos vs. Zalgiris Kaunas

Lietuvos Rytas vs. Caja Laboral

Unicaja vs. Panathinaikos

Regal Barcelona vs. U. Olimpija

Lottomatica vs. Maccabi Electra



Enquadraments de quarts:
 
Caja Laboral (1E) vs. Maccabi Electra (2F)
Regal Barça (1F) vs. Panathinaikos (2E)
Reial Madrid (1G) vs. Power Electronics València (2H)
Olympiacos (1H) vs. Montepaschi (2G)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada